2018. október 20., szombat
Grillezett csirkemellkockák, grillezett zöldségekkel, olaj nélküli fritőzben
A felkockázott csirkemellet egy evőkanál olajban elkevert grill fűszer keverékben hagytam pácolódni egy órát, majd 190 fokon 20 percig sütöttem a fritőzben.
Félidőben átkevertem a húsdarabokat.A felaprított zöldségeket (lila hagyma, karfiolrózsák, kaliforniai paprika, sárga húsú paprika, zsenge cukkini) egy evőkanál olívaolajban feloldott grill zöldség fűszerkeverékkel összekevertem és kb. negyed óra múlva a fritőz forgókosarában 210 fokon, 12 percig sütöttem. ( Mi tagadás, a karfiol elbírt volna még egy kis időt, de többi zöldség nagyon finom, kellemesen roppanós állagú lett).
Forrás: Maczák Sándor és neje
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése